Završeno je prvo ovosezonsko druženje sa našim filmoljupcima, a pobjedu European Film Challenga ovoga puta odnio je Dženan Esko.

Iza nas je jedan od uzbudljivijih krugova EFC-a, u kojem smo do samoga kraja svjedočili neizvjesnoj utrci naših takmičara. Posebno nam je drago što se broj učesnika sa svakim narednim krugom povećava, a time i takmičenje za glavnu nagradu - paket Premium Cinema at Home Experience čini zanimljivijom. Upravo zbog adrenalinskog dvoboja na samome kraju, drugoplasirani takmičar Muamer Šadinlija, također će biti nagrađen i to pretplatom na Cinneseum platformu.

Iznenađenja nikada ne nedostaje, a ovo je tek početak trilogije trećeg serijala EFC-a. Stoga, ne zaboravite pratiti nas na našoj web stranici (europeanfilmchallenge.eu), na FB stranici (europeanfilmchallengeBIH) i Instagram profilu Udruženja filmskih radnika, kako biste bili spremni na startu naredne utrke koja nas uskoro očekuje.

Udruženje filmskih radnika čestita pobjedniku, a ostalim učesnicima šaljemo pozivnicu za učešće u nekom od narednih druženja.