Mustafić Mustafa
Mustafić Mustafa

Direktor fotografije

MUSTAFA MUSTAFIĆ rođen je 1942., u Sarajevu. Završio je Prvu sarajevsku gimnaziju, studirao na AKFU u Zagrebu. Od 1965. radi kao profesionalni filmski snimatelj igranih, kratkih igranih i dokumentarnih filmova, te TV filmova i serija. Predsjednik je Asocijacije snimatelja u BiH.

Filmografija

2012 - ŽIVI SPOMENIK, dokumentarni

2011 - PUN(A), dokumentarni

2008 - SHOPPING, kratki

2005 - GO WEST

2003 - REMAKE

2002 - 11' 09'' 01 – SEPTEMBAR 11, omnibus

2001 - DER CHINESISCHE MARKT

2000 - CRVENE GUMENE ČIZME, dokumentarni

1994 - MAGAREĆE GODINE

1992 - BULEVAR REVOLUCIJE

1991 - MOJ BRAT ALEKSA; OVO MALO DUŠE

1990 - STANICA OBIČNIH VOZOVA

1989 - KUDUZ

1987 - NEKE NEDJELJE

1986 - POSLJEDNJI SKRETNIČAR UZANOG KOLOSIJEKA

1985 - I TO ĆE PROĆI; DVA PROSTORA U JEDNOM VREMENU, kratki; ONI, kratki

1984 - ANA, kratki

1983 - DOME, SLATKI DOME,kratki; REVIZOR, kratki

1971 - SANJAR, kratki; SKENDETRIJA, kratki; ZA DAN ZA GODINU, kratki; SVJETSKA PREMIJERA, kratki

1970 - DRAGA IRENA; PRVO VIĐENJE, kratki; DIJALOG, kratki; VRANDUK, kratki

1969 - KAMENI SPAVAČ, dokumentarni; IME ČOVJEKA kratki; U KUHINJI, kratki