Marić Snežana
Marić Snežana

Producentica

SNEŽANA MARIĆ je rođena u Beču (Austria) 1980. Studirala je filmske, teatarske i media znanosti u Beču. Radila je kao konsultant za odnose u filmskoj industriji na mnogim filmskim festivalima, kao što su: Sarajevo Film Festival, Rotterdam Film Festival, Zagreb Film Festival, Međunarodni filmski festival FEST, itd. Od 2004. godine radi kao koordinatorica za međunarodnu suradnju i razvoj u Refresh produkciji Sarajevo.

Filmografija

2011 – ORKESTAR (sektor produkcije); CHICKEN, kratki (producentica)

2009 – ČIKA JOVO CAR, dokumentarni (producentica)

2008 – BUICK RIVIERA (sektor produkcije)

2007 – TEŠKO JE BITI FIN (sektor produkcije); JOŠ UVIJEK JA, dokumentarni (producentica)

2006 – ARMIN (sektor produkcije)

2005 – KARAULA (sektor produkcije)

2004 – KOD AMIDŽE IDRIZA (sektor produkcije)