Lonić Čaušević Aida
Lonić Čaušević Aida

Sekretarica režije

AIDA LONIĆ ČAUŠEVIĆ je rođena u Sarajevu 1968. Od 1989. godine radi u JS BiH - FTV. Kao sekretarica režije počinje raditi 1992. godine, a na filmu radi od 2000. godine.

Filmografija

2013 - JA SAM IZ KRAJINE, ZEMLJE KESTENA

2012 - BODY COMPLETE

2010 -  SEVDAH ZA KARIMA;  JASMINA; NOSTALGIČNI SATI, dokumentarni

2006 - NAFAKA; SVE DŽABA; BROD LUDAKA, kratki

2005 - RAM ZA SLIKU MOJE DOMOVINE, kratki; PRVA PLATA, kratki

2004 - OTPOR BOSNE, ČUO SE DO NEBA, dokumentarni

2002 - NAPRIJED; NAZAD, kratki; BEZ KALORIJA, kratki

2001 - PRVO SMRTNO ISKUSTVO, kratki

2000 - TUNEL