Ćuhara Adnan
Ćuhara Adnan

Producent

ADNAN ĆUHARA rođen je 1974. godine. 2003. je pokrenuo vlastitu produkcijsku kuću PRIMETIME i producirao brojne reklame, kampanje i muzičke spotove, te TV epozide. Bavi se produkcijom animiranih i dokumentarnih filmova.

Filmografija

2012 – PUT LJEPOTE ŽIVOTA, dokumentarni

2010 – KAMENA PRIČA, animirani

2009 – DJEVA OD JEZERA, dokumentarni; CRAZY DANCE, animirani

2008 – TRAGAČ, dokumentarni

2006 – MAMA I TATA

2005 - DJECA PAZARIĆA, dokumentarni

2017 - PTICE KAO MI - Animirani dugometražni film - (Producent), AŽDAJA - Animirani kratki film - (Producent)

2016 - SCREAM FOR ME SARAJEVO - Dugometražni dokumentarni film - (Producent), BEHAR - Kratki igrani film - (Producent)

2013 - NEK JE ŽIVA GLAVA - Kratki igrani film - (Producent)

2012 - PUT LJEPOTE ŽIVOTA - Kratki dokumentarni film - (Producent)

1948 - Film test animacija - Kratki dokumentarni film - (Animacija)